torsdag 21. januar 2010

Nå kosær eg meg fælt

De siste dagene har jeg puslet litt med håndarbeid og hageblader fra biblioteket. Fant et fantastisk enkelt heklemønster på samme plass som snytepapir beholderene som jeg viste for et par dager siden. Det er så enkelt at jeg (hekleamatøren) kan se på film samtidig som jeg hekler! De hadde salg på utgående garntyper nede i "Stranna" og Fiesta garnet som jeg kjøpte er fantastisk kjapt og godt å hekle med og tilfeldigvis hadde de masse igjen av disse naise fargene :)

Edit 28/1: Når en hekler etter denne oppskrita hadde det vert kjekt å få vekk de løse trådene etterhvert som e går vindre i arbeidet. Hvordan du gjør det ser du her, noe jeg skulle ønske at jeg hadde sett før, her jeg sitter med stoppenål og vaser... :)

Men det blir litt rotete når det er garnnøster overalt så jeg lagde meg en bleieoppbevarer. Det var hvertfall det den het i oppskrifta (Små kreasjoner- til baby og dukken av Anne Grethe Gaaserud) at den kan romme ei heil bleiepakke kan jeg ikke skjønne, men det var da akurat plass til nøstene, så jeg er fornøyd.Er det bare meg eller passer turkis og brunt fantastisk godt sammen?

Gubben kommer heim i kveld og det er flotters. Mens jeg venter tenker jeg å fortsette på teppe galskapet og sette på en film. Eg veit å kose meg :D

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Godt å høre når folk koser seg. Ikke alle er det når de er alene. Og hekletøy og film er jo en herlig kombinasjon.
Og så blir jeg veldig glad når jeg hører om folk som benytter seg av bibliotektilbudene. De er jo mange og allsidige. Ha ei god helg.

Seascape sa...

Det så da riktig koselig ut, med hekletøy og hageblad da er livet topp. Ønsker deg en riktig fin helg.
Klem