søndag 24. januar 2010

Nå spirer blodbegerene, NAV kurs og sjuk bikkje

I går kunne jeg se de første tegn til spiring i potta med blodbeger. Når var det jeg sådde igjen? Som nevnt har jeg gullfiskhukommelse så det må jeg sjekke etterpå :P , men så lange tida har de ikke brukt, det funka å ha dem over panelovnen :)

Ellers så gruer jeg meg til i morra, da skal jeg på datakurs hos NAV i nabokommunen. Greit nok med kurs, da slipper en å gå og svive her heime heile dagen, men gruer meg til å kjøre buss. Bussen reiser ca 07.40 (hvis jeg ikke husker feil...) og kurset begynner ikke før kl 9... Da blir jeg sittende ute i kulda i hvertfall 40min før jeg slipper inn i varmen. Neste buss reiser herfra kl 08.55, fortreffelig kjekt... Hadde egentlig meldt meg på et etablerer kurs med økonomi, for dem som kan tenke seg å starte egen bedrift, men har foreløpig ikke fått tilbakemelding. Datakurset kan forresten bli en intressant opplevelse der jeg kan lære både å bruke internett og epost, blandt annet, hehe...

Hadde en liten sjau om fredagen da vi har sett litt blodvann på golvet. Vi lurte litt på om det kunne være Ravna som hadde løpetid, men kunne ikke se noe på henne ellers. Det viste seg at det var Jaro som det kom blod fra og det kom fra en ubeleilig plass, nelig snabben :/ Ringte til dyrlegen og reiste for en sjekk. Der blei det konstantert skyhøg pH, krystaller og blod i urinen, noe rart med tekstiklene og på røntgenbildene viste det seg at han har en ball i magen som mulignes kan være en svulst. Fikk tatt noen blodprøver som vi forhåpentligvis får svar på i morra.

En blir så satt ut og hjelpeslaus når det skjer noe sånt med "ungene". Vi har ikke merket noe som helst ellers, blid og fornøyd er han og det virker ikke som han har vondt der han durer av garde opp i snøhauger og erter på Ravna. Enda godt det. Så nå lider jeg av innbildthet og tror han dør når som helst, hehe... Går nok bra dette også, 7år er ingen alder. Vi fikk med oss noe diettfor og han får noe C vitamin. Dyrlegen ringte opp igjen i går til morran for å si at hun bestillte noen antibaktriell-tabeletter og at vi muligens måtte kastrere han. Det er nå greit, for det har vi diskutert tidligere og de ballene trenger han tross alt ikke ;)

Puh...

Det var litt syting fra meg nå på formiddagen. Kaffien er klar og jeg er klar for mat. Fikk hekla endel på teppet i går og nå har jeg bare 3 nøster igjen av det grå garnet. Når det er tomt blir ikke teppet lengre og jeg kan begynne på noe nytt :D

4 kommentarer:

Iris sa...

Det er veldig trist når det er noe med husdyra. Håper det bedrer seg, for 7 år er jo ingen alder!
Gratulerer med blodbegerspirer. Det har ikke jeg fått til enda selv om jeg har sådd. Men lever i håpet enda...

Mari sa...

Nei vi får satse på at det går bra.

:)

Randines hageblogg sa...

Gratulere med blodbegerspirer!
NAV-kurset håper jeg blir bedre enn du tro, men det høres slitsomt ut med bussreisene.
Håper hunden klarer seg bra, skjønner godt at du bekymrer deg.

Elsa sa...

Gratulerer med blodbegerspirer:)

Får håpe det går bra med Jaro. Det er sant som du sier, en føler seg både satt ut og hjelpeløs når det blir noe med "barna". De kan jo ikke si ifra at de feiler noe.