torsdag 10. februar 2011

Spammer bloggen min med vinterbilder

Jepp det gjør jeg :) Tenke seg til, vinteren som er sååå fæl >:) Dagen begynte med 4-5minus, snø og grått vær. På morgenturen til postkassa klarte jeg å få med meg kameraet så jeg fikk foreviget snøen på garasjen. Skulle tro den inneholdt sirup! Bare se på den snøpølsa som henger på baksiden der! Merkelig...Tok et oversiktsbilde fra parkeringa. Det brune i bakgrunn er hovedhuset og det med kvite vinduskarmer er eldhuset. På hit siden av eldhuset er det en kjøkkenhage på 3x9m som skal opparbeides ordentlig med benker til våren.


Var inne og pusla på rommet oppe og da klokka nesten var tre, hva er det mine auger beskuer? SOL! Hah!!


Knoppen og Rossi er ute og får seg litt mat og drikke.Eldhuset i et litt triveligere lys. Kan såvidt skimte gjærdet rundt kjøkkenhagen som forhøyninger i snøen.

"Hytta". Til venstre for verandaen lurer jeg på om det går an å ha frukttrær, espaljert på veggen. Det må jeg finne ut mer om. Murerbaljer med tomater skal forran verandaen :)
2 kommentarer:

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Her hos oss rullet sola akkurat nedover ryggen på Lurfjellet da jeg kom hjem fra jobb, og for første gang hadde vi den i vinduene. Vi skulle hatt den den 4., men været har vært til hinder for det helt til i dag, da det var klarvær igjen. og selvfølgelig bikkjekaldt... men man kan vel ikke få både i pose og sekk. Flotte bilder, rene prospektkort fra det rotekte Norge! :)

Mari sa...

Pose og sekk er en illusjon ;) Det er så godt at det går rette vegen og at sola er oppe lengre og legre for hver dag :)Kos deg i sola, det skal hvertfall jeg B)