lørdag 9. juni 2012

Loppemarked og hytteordnings som bringer fram minner :)


I dag har svigerfar og jeg vert på loppemarked. Jeg eeeelsker loppemarkeder :D Mykje av det vi har i huset er kjøpt enten på loppemarked eller bruktbutikker eller fått/arvet fra venner og familie. Det kan det blir det mykje rart ut av, men også koselig da tinga ofte har en historie. 

Dagens fangst består av litt duker til hytta samt en haug med klær (inkludert en strøken kofte til Gubben, kjøpt for 10,-), noen retro askjetter (er ikke noe flink med datering...) og den flotte lilla duken på bildet under :D Gubbens reaksjon på duken var "Å, hjølp", men det blei da bra som sofadekke, eller hur?

Vi får katteallergikere på besøk til uka og da er det greit å ha en plass og stasjonere dem uten for mykje kattehår. Derfor har jeg holdt på å få i stand hytta som har stått på vent siden vi flytta hit for 1,5år siden. Bildet er fra i ettermiddag og bildene fra mine foreldres hytte har kommet på plass, de er det en kjenning av farmor som har malt. Putene er arvegods etter farmor og det handsydde, quilta teppet som ligger bak de blå putene er etter tanta til mamma (får nesten vondt i augene av å se på det utbretta, men den er fint laga av massevis av forskjellige rester). Den røde og kvite stolputa som en såvidt kan skimte i venstre hjørne er også fra hytta til foreldra mine. Jeg husker godt at bestemor og bestefar fra Canada bodde i hytta da de var på besøk da vi var små. Sommerfrokost ved respatexbordet og røde puter med blomster på :)


1 kommentar:

Mariann sa...

Det er koselig med gamle ting som har minner og historie knyttet til seg. Kjekt med egen gjestehytte på tunet.
Ha en fortsatt god helg!