onsdag 27. juni 2012

Tja, broka brennesle anyone?

 Ja, for den er broka, ikke sant? Det kan ikke være tilfeldig at tøysevis av nesler har gule tegninger på seg?
Og noen veldig lyse

I fjor fant jeg både skogskløver, bringebær og marimjelle med broka og nå disse brenneslene. Kan ikke skjønne at de skal være utsatt for et eller annet der de står for seg selv nedenfor en skogbilveg her i gokk. Hva trur dere?

Tilslutt et bilde fra i kveld der Brage og den eine søya leiker kiosk.
"En pølse i lompe, takk." "Vi har ikke pølser igjen, men hva med litt gammelt flatbrød?" Det virka som flatbrød var godkjent og jommen var det nok til både den som sto i kiosken og sjefen som lå på teppet under bordet. Fryd og gammen i heimen i kveld altså ;)4 kommentarer:

stallnilsen sa...

Hehe, det bildet var bare helt skjønt :O))

Hilsen Lisbeth.

Gentiana nivalis sa...

Det var artig bilde av sauen og bikkja! Kanskje en kan selge broka brennenesle som prydplante :-)? De er jo egentlig ikke så stygge, bare brenner litt. Våre er ikke broka. Kanskje det går en virussykdom hos dere?

Hageliv / Kenneth sa...

Kan være virus som gentiana sier, men er du i tvil, så kan du jo prøvedyrke den eller komme tilbake neste år og se hvordan den er da. Først da ser du om den er stabil og om den er variegert eller syk :-)

ha en fin dag videre!

Mari sa...

Takk for tilbakemeldinger p både brennesle og kafeen :) Var ikke dumt det å prøvedyrke den for seg selv. Da spørs det om jeg skal grave opp litt og se hvordan den oppfører seg.