torsdag 5. juli 2012

Hagefestival på Dokka

Nordre Land hagelag dro i land en flott festival helga som var, med mange kunnskapsrike foredragsholdere og masse fint å kikke på. Var kjempekoselig å treffe andre hagegale, både nye og gamle fjes (så koselig at jeg meldte meg på forumstreffet da jeg kom heim ;) ). Moro med en hagehelg med faglig påfyll og sosialtsamvær :)

Her kommer det noen bilder fra hagefestivalen:

SveinV som har nettbutikken planteriket.no


Heuchera sto på handlelista så det blei med en pose herfra ja ;)


Hagemo hadde med fuchsiaer og pelliser (klarte å begrense meg til 1stk! men handla endel der på hagemessa på Lillestrøm....)


Den lokale Florissbutikken var representert og hadde pynta med denne flotte "gardina" blant annet :)


Dag Lyngar holdt foredrag om stiklingsformering av roser og solgte egenproduserte planter. Kari Rudi demonstrerte hvordan en kunne bygge opp en bukett med markblomster. Hun hadde også med seg endel forskjellig andre naturmaterialer, som mose, lav og kvister, som hun viste hvordan kunne brukes. Fikk masse tips her, så nå er det bare ut å plukke :DDet var også noen betongfigurer til hagen og denne syntes jeg var schtilig! Kanskje det er en sjøormhale?
Tilslutt et bilde av jubileumsmiddagsbordet. Tapas er ikke så dumt det altså!Fin helg altså med god mat, koselige mennesker og masse planter :D
3 kommentarer:

Mariann sa...

Skulle gjerne vært der. Alle rapporter tyder på at det var et flott arrangement. Litt snadder frister det alltid å kjøpe.
Ha det fint!

Humlehagen sa...

Mye fint!:)Koselig!

krepsemor sa...

Åhh, eia var vi der! SveinV, Dag Lyngar og Kari Rudi er jo absolutt verdt å høre på! Og stiklingsformering av roser har jeg store planer om å prøve!