tirsdag 31. juli 2012

Kjøkken; før og etter, del 1

Som nevnt i forrige innlegg så holder vi på å pusse opp kjøkkenet og har bytta golv og svingt kosten til den store gullmedalje. Da er tiden til å vise hva vi har gjort, hvertfall i "spiseavdelingen". Det første bildet er egentlig tatt i fjor sommer før jeg malte veggene første gang (kom akkurat på at jeg måtte forevige fargen før jeg dro fram kosten). Blåfargen som svigerforeldrene hadde malt kjøkkenet med var fin nok den, men kanskje ikke som veggfarge i et heilt rom :/ 
I fjor malte jeg veggene "Sand" en lys besjfarge (besj som i fargen ikke bais...). Men på vår lange og forsåvidt smale kjøkken blei det litt tungt syntes jeg og resultatet av årets farge kan du se lengre ned.
Magnolia!! Plata på kjøkkenbordet er pussa ned og innsatt med olje, bunnen og stolene er malt i samme båtoner som skapet og mine freshe retrogardiner fra Dokka har fått æren av å bli trekk på 3 av stolene :) Kaffetrakter, vannkoker, te, kaffebokser, skeier, honning, kopper og mannens sukker/kandiskopp har fått plass på den gamle bokhylla vi fikk for noen år siden. Toppen av hylla fikk et par strøk med lysegrøn (litt for blass egentlig, men det blei alikevel en forskjell). Ostehylla blei plassert over og der står diverse brettspill ol og blir mitt i glaninga. Håpet er at vi blir flinkere til å spille.
Den gamle lampa fikk komme opp igjen. Den lyser ikke så masse, men artig er den. Kjøkkenheksa er fra foreldrene mines hytte og den fargerike puta fikk jeg av mamma "siden du liker slikt..." hirr hirr. På veggen ved siden av vinduet henger halsbåndet til Brage og 3 knøttnesmå tyggebein vi fikk med da vi hentet han. Nå får han snøtt snuten inn i åpningen! Tenk at det går an og vere så liten og bli så stor <3


Den 10 august er det faktisk ett år siden vi henta han. Tiden flyr. Den siste timen har han ligget på sofaen og kosa seg med en ball (noe som til tider førte til bein i alle retninger) før han tok en svipptur bortpå kjøkkengolvet og nå ligger han med hodet på halen til Jaro. Og det er kveld i stugo og roen senker seg.


Bilder av "kjøkkendelen" kommer nestegang :P


1 kommentar:

Dronninghuset sa...

HEI,

flott. deilig med lyse rom. trenger mer og mer lys ettersom årene går...
koselig inne hos deg,
jeg kommer igjen på besøk,
klem TOVE