lørdag 18. juli 2009

solsikker og kyllinger

Årets solsikkeblomstring har herved startet!! Oppdaget førstemann ut da jeg satt og spiste frokost. Den har faktisk kaninene sådd, hvertfall nesten. De fikk endel solsikkefrø da det var på det kaldeste i vinter og noen av frøa blei tydligvis ikke spist så det dukket opp endel spirer i våres da møkka blei fordelt i det nye beddet ved prosjekt sitteplass.
Foreløpig er det bare en som har åpnet seg, men det står fleire kandidater og venter på tur. I tillegg har en av dem som skulle vere Velvet Queen åpnet seg, men enten har jeg surra med etikettene eller så har personen jeg kjøpte dem av surra. For Velvet Queen, det er det nok ikke :( Men stygg er den da ikke så det går nok bra dette også hehe

Så har det dukket opp to småttiser hos pyntehønene. En liten lys sak som er en dverg og en mørk en som jeg ikke veit hva er. Små og søte er dem hvertfall der de tuser rundt i hælene på de to hønene. Ser ut som de har delt omsorg for bebisene :)


Se så små!!5 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Flotte solsikker og nusselige små kyllinger!

Rakk ikke å kommentere Løksuppen din tidligere i dag, men oppskriften så god ut.

Ha en fin sommerhelg!

Miamaria sa...

ÅÅååååååååååååååååå, nå fikk jeg ENDA mer lyst på høns. :) Utrolig søte - fine de voksne også altså. :)

Line Cathrin sa...

Kjekt med pipper, jeg liker tanken på å ha de men liker ikke tanken på å ordne ferievakt og slikt til dem.
Ingensolsikker her i år, men neste år vil det vel bli ei lita råd med det tenker jeg. Alltid stas når den første slår ut.=)

Margrethes hus og hage sa...

Neimen herlighet så nydelige! Åh, håper jeg får kyllinger til neste år!

Hilsen Margrethe

orchis sa...

Helledussen så nusselige små fjærballer. Flotte solsikker også.