onsdag 8. desember 2010

Jula nærmer seg med stormskritt

Det er faktisk 8 desember alt og jeg sitter her med tidenes værste forkjølelsen og har baking og matlaging og for ikke å snakke om å forberede juleaften igjen før det braker løs. Vi blir 13 til bords, øh er ikke det litt uheldig(?), iberegnet tanteungen på snart 9 mnd (kanskje hun ikke teller heilt?). Og det skal bli så kooooselig!!! Feire jul, mange sammen!!! Foreldre, svigerforeldre broren min med familie + søskna til samboeren hans og søstra til gubben med samboer kommer opp fra Berlin :) Ei lita bebis skal feire sin første jul og hvis jeg får ryddet ferdig eldhuset så skal vi feire der med varme på grua og parafinlamper over bordet. Koselig koselig.

Får håpe at forkjølelsen roer seg snart og kreftene kommer tilbake igjen.


Siden sist har vi jo fått solgt huset og flyttet inn i det nye/gamle huset. Hoveddelen av huset skal være fra slutten av 1700 tallet og trenger endel TLC. Dyrehagen har økt med 33 saueskrotter og x antall mus. Både katter og Ravna har hatt jobb med å få tak i de små rakkerene og de første dagene vi bodde her tok de 4stk, inne...


Det går mye ved om dagen og vi lurer på om vi har litt i det minste laget. 4 storsekk på en mnd kan tyde på det... Så i forberedelse til neste år har gubben satt i gang med vedhogst. Nå kommer han faktisk inn, endelig, så vi kan få i oss noe mat. "Druehøstersuppe" med 2 heile kvitlauk. Det bør vell funke på forkjølelsen eller hur >:)

1 kommentar:

Randines hageblogg sa...

Kjekt å høre fra deg igjen etter at det har vært stille en stund.

Ønsker deg god bedring med forkjølelsen og en fin julefeiring!