søndag 19. desember 2010

Det snør det snør :)

Og det er nok ikke bare her det gjør det. Nå har det heldigvis roet seg ned litt, men vi har vell en 60cm nå. Det holder for en stund nå.

Gikk en tur med Jaro i går og tok dette bildet med min eminente gamle sliter. Trea har, som du ser, pyntet seg til jul med et friskt og fint pudderlag og fjellet som er i bakgrunn er sjult bak et teppe. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men her er det bratt.

Har fått laget noen karameller som skal gis vekk i julepresang. Gubben likte dem godt så jeg må nok lage en halv porsjon til. En tenker ikke over hva slikt inneholder før en lager det selv og du verden hvor mye "godsaker" det er i karameller... :P

Ellers holder jeg på med siste julegave, et vottepar til mamma som skal toves. Har strikket to stk, men fant ut da nr 2 var ferdig at jeg har strikket to høyrevotter. Får ta en tur og handle litt mer garn i morgen å lage et par votter til, venstrevotter denne gangen.

Nå er det kvelden for meg. Ønsker dere som stikker innom en god natt, evt en god dag, ettersom :)3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

60 cm snø var mye, jeg klager over våre 2 cm.

Ha en fortsatt fin førjulstid!

Mari sa...

Alt er relativt er det ikke så det sies? :) Takk det samme, Randine!

anne - moseplassen sa...

hehe, joda, det er vemmelig informativt å lage enkelte ting sjøl... men gosj så godt det blir. Hjemmelagdede karameller! mmm :D

God jul Mari!