onsdag 19. januar 2011

Nytt år, nye muligheter

2011 er godt i gang og ting begynner å komme på plass. Siden det er nytt år og ny bosted så var det på tide og bytte ut headeren med noe mer stedsnært. Midterste bilde er fra parkeringsplassen og de andre to er tatt oppi her på luftetur med bikkjungane. Skal lage et innlegg om plassen snart og flere bilder blir det garantert!

Men det er ikke alt som er fryd og gammen. Som ferske sauebønder er det endel nytt å sette seg inn i, hovedsakelig på papirfronten... Du verden så mange plasser en må registrere seg! Bare det å bestille nye øremerker er et prosjekt i seg selv. Har ringt fram og tilbake til Mattilsynet for å få registrert oss der for å få tak i et nr som må være med i bestillinga. Nå skulle det gå automatisk ved pålogging, men det gjør det ikke så jeg må nok terrorrisere dem i morgen også. Hvorfor finnes det ikke noen "Landbrukspapirer for Dummies" tro?


Været kan en hvertfall ikke klage på. Makan til fint vær har jeg ikke sett på lenge :) Om det ikke er sol hver dag så er dagene med sol så flotte at gråværsdager blir fortrengt med det samme, bare se her;

2 kommentarer:

merethe sa...

Så vakkert det ser ut oppi der dere bor.Spennende med flere bilder. Kan tenke meg det er mye å sette seg inn i ved gårdsdrift.
Ha det fint :) klem Merethe

Mariann sa...

Så heldige dere er som har forholdsvis stabilt og fint vintervær. Ser ut til at dere har flyttet til et sted med nydelig natur.
Kan tenke meg at det er mye å sette seg inn i og mange papirer og skjema som må fylles ut for nybakte sauebønder. Håper dere får orden på det, og så blir det forhåpentligvis lettere etterhvert.