søndag 15. mai 2011

Kjøkkenhage

Her arbeides det! Hvertfall sånn innimellom... Har fortsatt ikke kommet ut av komatilstanden selv med 3 netters søvn, uten å måtte ned i fjøset å kikke. Lamminga er med andre ord ferdig og det blei 36lam fordelt på 22 søyer. Fortsat to som ikke har lammet, men de trur jeg ikke skal ha noe heller.

Men jeg har kommet et stykke på veg, og etter at bildet ble tatt har jeg lagt murstein øverst til venstre, sånn som det er i hittre kant. En pallekarm til har jeg også fått plass til mellom alle-pallekarmers-mor og de som er stablet i høyden. Hvor mye en pallekarm rommer av jord er ikke så godt å si, senker terrenget rundt pallkarmene og hiver jorda oppi. JOrda her er såpass bra at jeg sper heller på med litt sauetalle :)

Har fått planta ut litt også;
I Alle-pallekarers-mor er det solsikke 'Teddy Bear' og mangold. Har fortsatt plass til litt meir og lurte på om jeg skulle ha oppi noe purre også. Purre må en hvertfall ha en eller annen plass så håper jeg får tak i det til neste helg.
Kjøkkenhagen ser ut som et salig kaos, men der det er kaos er det utviklig, så det så ;)Kommer ikke unna et lammebilde i dag også og sjekk den tøffe karen her! Merkelige farger.Det synes han her også. Jaro har fått seg jobb med å stirre på lam og sauer. Border collie-bestefaren skinner igjennom her...
Gubben er på travbanen i dag og ser pølsehester springe og jeg tenkte å bruke resten av ettermiddagen på å se krim på nettv'n og kanskje pusle litt meir i hagen. En dag på jobb og så 17 mai, ikke så dumt det :)

Ha en fin kveld der ute!

2 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Så koselig blogg!
Synes kjøkkenhagen ser flott ut jeg:))
Og alle de søte firbeinte, herlige alle sammen!

Ha en fin kveld!

New Dawn sa...

Så koselig du har det da med lam og hund :-)
Kjøkkenhagen din ser flott ut, tenk på hvordan det blir når det gror til.