onsdag 16. mars 2011

Ut i det fri!

SOL!!! Massevis av deilig sol :) Og jeg sitter inne og blogger... sett sånn!? Skal straks ut igjen etter at jeg har fått i meg litt næring. Mens jeg lades opp igjen så legger jeg ut dokumentasjon på at hønene har fått sin første luftetur, om enn litt motvillige... Snø er faktisk ganske ekkelt må vite!!

Hæ?!! Kommer vi ikke inn igjen? Må vi stå her i den kalde kvite guffa?

Måtte faktisk plukke opp en og en og flytte dem bort i sola før jeg fikk overtalt resten til å komme de også. På bildet under er gjengen meir eller mindre samla og trasker prøvende rundt.

Etter en gløtt ut av vinduet har de fleste gått under verandaen på Eldhuset og jeg vedder en penge på at de ligger og koser seg i sanda :) Det er faktisk ikke så ille og være ute alikevel vil jeg tro ;)
7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fine!

Jeg blir helt klukk her! Jeg har også lyst på "hjemmelagde" egg... Hvilken rase(r) er det?

Randines hageblogg sa...

Flotte høner som lufter seg i snøen, skjønner godt de ikke vil være ute i den hvite kalde snøen.

Uglevottene dine i forrige innlegg var virkelig smarte. Jeg er også innom Hobbyboden innimellom men ikke særlig aktiv.

Kos deg ute i solen med hønsene!

stallnilsen sa...

Husker dæ æ hadde noen høner , de syns ikke om alt det kalde hvite på bakken, savner det og ha noen høner gående på gårdsplassen.

Lisbeth ;O)

stallnilsen sa...

Husker dæ æ hadde noen høner , de syns ikke om alt det kalde hvite på bakken, savner det og ha noen høner gående på gårdsplassen.

Lisbeth ;O)

Mari sa...

Det høres ut som en god ide smg ;) Vi har stort sett mixer med Australorp/Maran/Svarthøns + ei sussex (kvit) og ei islandsklandhøne. Har noen småtupper også men de går inne i gangen hos sauene, redd at de skal bli mos. Den største hanen rekker oppi kraftfordunken når den er full, sånn en Labbdunk fra FK.

Alle burde hatt høner, rein terapi :D

Takk, Randine :) Er ikke den mest aktive der jeg heller, men får haugevis av inspirasjon ;)

Anonym sa...

Border'n hadde i sin tid noen mannevonde dverg kochin(?)... Men jeg kjenner sterkt på at jeg vil ha mer kontroll over hvor maten kommer fra... og høns generelt er trivelige dyr (bare ikke dvergene, altså).

Mari sa...

dverg kochin skal egentlig være greie høns, men som med alle andre raser så er det noen som har dårligere lynne enn andre. Hadde en hane som likte å fly på bikkjene mens de sov... Ikke spesiellt snilt...