onsdag 16. desember 2009

andungene og kyllingene vokser seg tilI dag da jeg vaknet var det så fint ute! Det hadde kommet et tynt, kvitt pulverlag og sola kikka såvidt over tretoppene (jepp, var ikke såååå tidlig oppe i dag...) Det var tredje morran på rad at denne frøkna til venstre vekket meg med klaginga henners. Sniken klarer på en eller annen måte å komme seg ut på morrakvisten og blir lettere hysterisk når hun oppdager at hun er ute i den store verden heilt aleine... Må se å få tetta alle mer eller mindre sannsynelige rømningsveier ser det ut til. Hun er forrøverig en av kyllingene klekt ut i mai. Vokser fort gjør de og hun eller kullsøstra har begynt å legge egg. Lysebrune med kvite flekker. Flinke tuppa :)

Fikk også tatt et par bilder av endene før batteriet takka for seg. Den lyse i forkant (hunn) og den bakerste med grått hode (hann) har også vokst fælt. De var så små og søte her i sommer, men ender, de vokser fort altså!!


Schnasen kar han her! Har dee nydeligste grå fjær i vingene og et flott koksgrått hode. Blanding av gul svenske og rouen.

2 kommentarer:

orchis sa...

Endene er da søte når de blir store også! :)

solfrid sa...

Guri, så store de har blitt!! Like fine. ;D