onsdag 16. desember 2009

andungene og kyllingene vokser seg til



I dag da jeg vaknet var det så fint ute! Det hadde kommet et tynt, kvitt pulverlag og sola kikka såvidt over tretoppene (jepp, var ikke såååå tidlig oppe i dag...) Det var tredje morran på rad at denne frøkna til venstre vekket meg med klaginga henners. Sniken klarer på en eller annen måte å komme seg ut på morrakvisten og blir lettere hysterisk når hun oppdager at hun er ute i den store verden heilt aleine... Må se å få tetta alle mer eller mindre sannsynelige rømningsveier ser det ut til. Hun er forrøverig en av kyllingene klekt ut i mai. Vokser fort gjør de og hun eller kullsøstra har begynt å legge egg. Lysebrune med kvite flekker. Flinke tuppa :)

Fikk også tatt et par bilder av endene før batteriet takka for seg. Den lyse i forkant (hunn) og den bakerste med grått hode (hann) har også vokst fælt. De var så små og søte her i sommer, men ender, de vokser fort altså!!






Schnasen kar han her! Har dee nydeligste grå fjær i vingene og et flott koksgrått hode. Blanding av gul svenske og rouen.

2 kommentarer:

orchis sa...

Endene er da søte når de blir store også! :)

solfrid sa...

Guri, så store de har blitt!! Like fine. ;D