torsdag 10. desember 2009

Første strøk på trappa

Nå har mannen min og jeg bodd her i over 1,5år og da vi flyttet hit minnet trappa opp til andre etasje mer som en hønsestige enn som en trapp. Den blei rivd og golvet fikk gjennomgå med motorsag og jeg turde ikke se på osv osv. Resultatet blei i grunn veldig bra. En repotrapp som gjorde det lettere å gå opp og ned og nå kunne en faktisk ta med seg ting mens en tussler den ene eller andre vegen.
Greia er at den flotte trappa har stått umalt og uferdig i laaaange tider. Det å finne fram til farger er ikke min sterke side. Jeg er glad for at jeg malte over de trappetrinna jeg hadde besudlet med mine tidligere forsøk på fargevalg så jeg ikke kan legge ut bilde av dem... Her er et forsiktig planlagt utsnitt av trappa etter at jeg har malt første strøk med denne mørke, super naise farga ;) Fargen heiter så mye som "mørk brun" (fancy, ikke sant?) mens veggene som ble malt i fjor sommer er lys, lys, lys-lys gul. Delikat og frisk synes jeg. Det umalte skal enten bli overnevnte gul eller kvit. Har begge fargene liggende så er litt usikker på hva jeg skal velge. Jeg synes i allefall at det blir bra og målet er at trappa skal være ferdig til jul... Hohoho sier jeg bare....

3 kommentarer:

RandiF sa...

Det ser veldig bra ut. Har også en trapp som ternger ansiktsløftning.
Hva slags maling bruker du? Vann- eller oljebasert?

Seascape sa...

Du er plukket ut til å få litt oppmerksomhet fordi du har en fin blogg med vakre bilder.
Du har også en blogg jeg ofte besøker :-)

Så fin trappen din ble.
Jeg holder også på å male.
Akurat nå er det spisestuen etter på skal jeg male gangen opp til 2 etasje. Etter å ha sett trappen din med svarte trinn, fristet du meg til også ha svarte trinn :-))

Ønsker deg en fin advents tid.
Klem fra Rigmor --*Seascape*--

Mari sa...

jeg er svoren oljemalingsentusiast RandiF! Noe pga at de skal gi mindre avgasser (kortere tid) og at jeg er forferdelig usystematisk når jeg maler :"> Da er det greit at malingen ikke tørker så fort. Har forresten ei vennine som har malt veggene i gangen med kvit vannbasert og hun er ikke fornøyd. For å demonstrere tok hun en negl og krafsa litt på ei list og malinga bare flagna av...
På trappa har jeg brukt Oxan og fargekoden er 7706-y43r 0028 hvis noen skulle lure. Ikke heilt svart, Rigmor, men ganske så mørk :) Er ganske fornøyd selv :)

Takk for komplimentet Rigmor. Kosleig at du synes jeg har fine bilder :)