onsdag 8. april 2009

Det regner, det regner! Og det gjør ikke meg noe :D Har stått inne i drivhus i hele dag og klipt stauder så tørrkvistene har spruta! En ting som er fint med gartnerarbeid (utenom at en jobber med planter) er at en ser resultater. En ser at det blir fint når døde plantedeler blir fjernet og en ser at det fylles opp med stiklingsbrett og brett som er prikla.. Det er så fint :) Jeg liker å se resultater, da blir jeg veldig fornøyd og når en får tilbakemelding på at en gjør en bra jobb blir jeg ekstra fornøyd.

De som jobber på gartneriet er koslige og jeg har prata endel med vår nye nabo som faktisk har begynt å jobbe der. De flytta til grenda ved juletider og jeg har ikke pratet så mye med dem. I morra er vi invitert bort og jeg har påtatt meg kattepass til neste helg da de er på tur til Frankrike. Her går det fort i svingene når en først har kommet i prat :)Fikk også med meg noen skatter med heim. Eh.. akkurat nå er de ganske ufyselige, men jeg ser et potensiale, hirr hirr. Bare se her. Altså gartneriet blei kjøpt av en nederlender. Han som dreiv det før kjøpte inn disse herlige kara og de har hatt problemer med å få solgt dem. I wonder why...
De skulle nå gis bort og jeg tok med meg en avlang og 3 runde. Planen er å handle en boks med spraymaling og plutselig er de ikke så ufyselige lenger. Lurer på om de må pusses eller vaskes med noe spesiellt for at lakken skal sitte. Ser ut til å være lakkert fra før av.


Ellers har jeg fått frø i posten av bønner, kålrot og klatrespinat. Nevnte tidligere at jeg hadde meldt meldt meg inn i Plantearvens planteklubb og hadde bestillt dem der. Hadde glemt at jeg hadde tinga bønner og kålrot og har kikket etter det i frøhyllene rundtomkring, men har ikke funnet annet en buskbønner. Bra at utvalget ikke er så stort. Kålrotsorten blei valgt ut pga navnet 'Gro' som er navnet til svigerinna mi (som forøvrig har bursdag i dag) så vi får håpe at valgmetoden gir bra resultater :)

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Merkelige kar det der... jeg liker jo rosa jeg. Men det der så bare rart ut. Men kanskje med noen hvite blomster i?

Elisa sa...

Den jobben må vel vere midt i blinken!

Randines hageblogg sa...

Drivhusjobbing i regnvær høres bra ut, kjekt å jobbe med noe en liker!

Ville kanskje forsøkt å pusse ned litt på karene, hvis du skal ha en annen farge. Rosa var de i allefall, men fine kar.

Håper snøsmeltingen fortsetter!