søndag 5. april 2009

Puslerier

I dag har vi hatt besøk av svigers og noen venner. Serverte Gundas idiske noe som var veldig poppis.

Fikk goså tid til å pusle litt ute. Det har tinet såpass i solveggen at jeg fikk fjerna granbaret jeg brukte som vinterdekke og det er liv i både isop 'Rubra' og salvie. Noen små snøklokkespirer har kommet opp og jeg klippet døde kvister av noe jeg ikke husker hva er :-\

Det er noe rart med pusten på to av undulatene så jeg vil ta en ringerunde i morra å se om jeg finner en dyrlege som har greie på undulat. Alfa dyreklinikk i Porsgrunn skriver på sin heimesida at de tar imot alle slags dyr bla burfugler, men om de har greie på dem vet jeg ikke, det finner jeg ut i morra.

Ellers har jeg avtalt med gartnerfyren at jeg skal bort å jobbe i morra og fram tom onsdag. Har ikke turt å spørre om hva lønna er, men tenkte at jeg burde finne ut av det. Regner ikke å bli rik på jobbinga, men jeg håper at han vet at jeg ikke er en av dem på Drangedal produkter som bare vil jobbe der for å komme seg ut... De har noen utplassert der som av forskjellige årsaker ikke kan jobbe fullt. I søknaden skreiv jeg at jeg gikk på skole bla bla bla, så regner med at det er greit, men så var det det med språk og misforståelser... hmmm. Var innom der en tur på llørdagen og fikk en liten omvisning og da sa han at jeg måtte bare komme å jobbe når jeg hadde tid og lyst... Hva mente han med det tro, tid og lyst? Da jeg sa det til Tov begynte han bare å le før han spurte om jeg hadde hørt hva lønna var. Huff og æsj håper jeg ikke må diskutere lønn... For finne ut det i morra. Jaja.

Nå står det en liten gul bikkje og kikker på meg med store auger. For ta og lufte dem litt før jeg krabber oppi loppekassa :)

1 kommentar:

Randines hageblogg sa...

Lykke til med jobben, det er aldri lett å diskutere lønn...

Fortsatt god jobbing og påskeferie!