onsdag 15. april 2009

Jeg har blitt bestemor! Første kylling kom i kveld, en svart og gul liten sak :) Flinke høne! Kikka under henne og det var hull i ett egg og to andre lå og "hoppa". Så da blir det hvertfall fire kyllinger. Så er det spørs hvor lenge hun gidder å ligge etter det. Lyste egga her om dagen og da var det flere som var befrukta, men ikke alle har kommet like langt. Har lagt inn jukseegg hos kockinhøna og håper at hun legger seg så jeg har en surrugatmor i bakhånd. Kyllingen kan se ut som disse, men jeg tror den hadde svarte bein. Mulig at Australorphanen er faren, det er jo stas for da blir det litt størelse på den. Jeg bestiller forøvrig bare hønekyllinger, men det spørs om jeg får oppfylt det ønsket da ~:> :)

4 kommentarer:

Tove sa...

Så spennende med kylling-barnebarn! De er nå ubeskrivelig søte da!
Forresten så er jeg på en BloggHopping-runde etter idè av Charlotte i TurboLotte.
Her er reglene:
Gå inn på en blogg fra din egen bloggliste. Fra den går du så over til en fra dennes bloggliste, og så over til en fra dennes bloggliste osv.
Tusen takk for titten, nå hopper jeg videre;)
Hilsen Tove

Elisa sa...

Gratulerer, så moro! Kryssar fingrane for at det går bra med dei andre tre på veg ut av skallet. Det blir nok ein fin vår med kyllingar!

Randines hageblogg sa...

Gratulere med bestemorsrollen, kyllinger er så søte! Håper du får mange flere kyllinger fremover, de er på en måte en del av vårens nye liv.

Ha en fin dag!

hajal. sa...

Gratulerer med kyllingar det er alltid moro når nye små kjem i hønsegarden.
PÅ tysdagskvelden henta eg meg to "lånehøner" som eg skal hauste rugeegg av. Sidan hønsehauken tok to av tre dverghøns hos meg vart det litt lite å samle egg av så eg var heldig åfå låne tilbake to som kom frå meg som kyllingar i forfjor.

Den bloggen du linka til såg spennande ut, no har eg lagt den til i lista mi og vil sjå meir på den når eg har tid!

Lukke til med småbarna.