mandag 15. mars 2010

Give away hos Rigmor og en liten utblåsing

Rigmor har Give away på hobbybloggen sin for å feire åpning av ny bloggbutikk og sine to andre blogger som har fått rundt besøkstall. Pakkenelliken en kan vinne er dette flotte påskeegget + noe hemmelig. Jeg er glad i både egg og hemmeligheter så jeg vil være med på moroa!!

Kan ikke la være å peke på hekleriene på eggene Rigmor lager. Er det ikke stilig?

Klikk på bildet for å komme inn på bloggen hvis du også vil være med på moroa ;)-----------------------------------------------------------------------------------------------

Bare så jeg har sagt det... Jeg føler av og til at jeg kan virke overpositiv til ting i måten jeg skriver kommentarer i andres blogger og annet, og at andre kanskje tolker dette som smisk. Derfor skal jeg bare påpeke at det er fantastisk mange flinke personer som deler ting de både har laget eller deler videre tips de har funnet hos andre og at jeg er lett å begeistre... Så hvis noen tolker meg som smiskete, beklager jeg det, for det er ikke hensikten med mine innspill. Det jeg skriver mener jeg, hvis ikke hadde jeg bare latt vær å si noe, ikke sant?

Det er ingen som har antydet at jeg er slik, så det er ikke noen grunn til at dette kom akkurat nå. Mest sannsynlig er dette er en del av "paranoiaen" min, hehe, men da har jeg hvertfall sagt det :P

5 kommentarer:

Margrethe sa...

Slapp av! Du skriver godt og begeistret, og i hvert fall blir jeg glad både for kommentarene dine og for innleggene dine. Fortsett. Du sprer glede. Og jeg kan få trimmet smilebåndet litt. Ha en herlig dag.
Snart er det VÅR!!!

Seascape sa...

Helt enig med forje kommentar, det er godt du sprer glede.

Du er også begynt å så, jeg skal ut nå og forsette å så frø.
Herlig tid dette.
Her skinner solen og snøen tiner.

Kjempe hyggelig at du ville være med på min Give Away.
Da har jeg puttet dine 3 lodd opp i Norges glasset. Glasset skal ristes og røres godt rundt før vinneren blir trekt :-))
Lykke til.

Ha en strålende mandag.

Nå skal jeg ut og ta bilde av den første Julerosen som blomstrer i år her i hagen. Den står og titter opp igjen om snøen.

Klem

Randines hageblogg sa...

Jeg leser alltid din blogg og synes det er kjekt å lese om hva du er opptatt av enten det er håndarbeid, dyrene eller eller frøsåingen.

Jeg er alltid glad for dine komentarer i min blogg, men har ikke vært så flink i det siste å komme med kommentarer i andres blogger.

Ønsker deg en fortsatt fin mandag..

Hanne-Rita sa...

Dine kommentarer setter jeg pris på! :)
Og har aldri tenkt på om det kan være smisk...
Ps nå er votte oppskriften klar inne på ullkurven :D
Tuddilu!

Mari sa...

:) Takk for hyggelige kommentarer :) Har nervene litt utenpå til tider og da er det fint å komme ned på jorda igjen ;)