lørdag 6. mars 2010

Kontrabeskjed


En kontra til gårsdagens teorier; det er mus og den har spist opp kløverplantene mine... Nå er jeg banna bein sikker på at det er mus for den har visst ikke forstoppelse alikelvel. Smart er den også for den gjør fra seg oppi pottene så korna blir kamuflert. Nytt forsøk i kveld og da er pølsebiter byttet ut mot deler av månen. Kanskje det funker bedre!!

5 kommentarer:

Miamaria sa...

Bacon (gjerne litt stekt) pleier å gjøre susen i musefeller. Vi testet ut på drivhusgruppa i hagelaget et år, de var mange og spiste mye - og solsikkefrø vi hadde sådd ble GRAVD opp. De herjet vilt - helt til vi tok fram baconet... Da ble det bråstopp.

Håper på bråstopp hos deg også, krysser fingrene.

Anonym sa...

Hasslnøttkjerner har gjort stor suksess i våre musefeller... Dr. Watson. ;)

Mari sa...

Bacon har vi ikke i hus, men nøtter burde det være mulighet å oppdrive.

Ooo kan tenke meg at det var trasig, Miamaria... Dette gir mest irritasjon egentlig og mye av det jeg har sådd (og som er spist) går det an å så senere. Men nå skal vi se om det ikke blir noe resultater på Watson i kveld hehe ;)

Miamaria sa...

Nøtter er også lurt ja, etter gravinga etter solsikkefrøene det året tyder jo på at sånt også lukter en del for en musenese. Nypoppa popcorn kan også gjøre susen. ;) (Utprøvd, det også.)

Seascape sa...

Kjøp deg en fiberduk og klipp den opp i firkant biter, større en potten. Legg fiberduken over og tre et strikk rundt. Er det mus så blir den snutt for måltidet. Men det kan jo også være åme, da kommer det også små avførings biter. Omtrent slik som etter musene. Jeg har prøvd bacon i musefelle og det fungerer supert.

Lykke til med jakten.
Klem