fredag 6. mars 2009

Det spirer, endelig!

Tralala nå spirer det i vinduskarm og nede i planterommet. Det hjalp å trøsteså litt for tomatfrøa har begynt å spire, jordbærfrøa har begynt å spire og Iberisen som jeg sådde nå sist har også begynt å spire. Tomatfrøa hadde jeg "skremt" etter tips fra Randine. Om det var skremminga som gjorde susen eller om det var tilfeldigheter er jeg ikke helt sikker på, men spirer gjør det hvertfall!

Stiklingene som står i kjøkkenvinduet med plast over lever ennå, så da er det håp der også. Ikke verst!

My seedpots are finally germinating! Tomato, strawberry and Iberisseedlings are fighting their way into the light. Hurray!!

5 kommentarer:

Vivi sa...

Så gøy med spirer. Jeg har også brukt skremmetipset til Randine. Så nå gjenstår det å se hvordan det går.

Anonym sa...

Skremming? Sa du BØ, eller truet du med katten? ;-) Bille

Randines hageblogg sa...

Spirer gir glede uansett hvordan de kommer opp!

Fantastisk glede i små spirer...

Juni sa...

Så gøy at det spirer hos deg:)
Det gir en god og kriblende følelse å se de små spirene stikke opp av jorda, og vite at dette skal bli til noe godt å spise eller vakkert å se på om ikke så altfor lenge. Og i mens kan man kose seg i planterom og over våren som er i anmarsj selv om det ikke ser sånn ut utenfor.

Mari sa...

Ja det er så fint å ha muligheten å kunne starte våren tidelig! Er nesten som juleaften hver gang det dukker opp noe i pottene :)
Skremminga gikk ut på at jeg rota rundt på overflata i pottene etter tips fra Randine. Bedre at jeg rota rundt enn katta for å si det sånn... De roter nok fra før av ;)