lørdag 20. februar 2010

Sa noen snø?


Sånn ser det ut på foringsplassen i dag. Det har kommet ca 25cm med pudder iløpet av natten og formiddagen samtidig som pudderet blir blåst både hit og dit og legger seg i store fonner. Ekstremvær!! :D
Har priklet det som til nå har spirt, utenom kløverplantene da de bare er to. Foreløpig har jeg prikla flere sammen i pottene da spirene hadde strekt seg noe helt forferdelig... Er ikke sikker på overlevelsesprosenten, men regner med at det skal gå bra.
Planterommet er oppe og går, første lys er tent i dag. I morgen tenkte jeg å så litt mer, men er ikke sikker på om jeg kommer til å så alt som er planlagt. Kjenner at selv om jeg er glad for at det spirer og vokser så er ikke hagegleden helt på topp ennå. Ser at det ikke bare er meg som har startvansker i år og det hjelper litt det. Ennå en stund til våren kommer for fult, men regner med at jeg er i gjenge igjen innen den tid :)

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Det ser da helt nydelig ut på bildet, men jeg vet hvordan det føles når det kommer snø når vi venter på vår.
Det er bare ikke noe å gjøre med det. Også her har værmeldingen sagt snø i dag. Foreløpig er det bare et lite dryss, og jeg håper det blir med det. Meldingene er ofte feil de!
Ha en god søndag :-)

Mari sa...

Ja det er fint med snø og vi har hatt den beste vinteren på lenge. Vil mykje heller ha snø og kulde enn regn og slaps :)

Her har det bare kommet noen ørne få snøfnugg og sola har fått vist seg litt fram. Fortsatt kald vind, men den merker en ikke så mye til sålenge en er inne ;)