tirsdag 16. februar 2010

Suppeliste

Nå som det er, eller har vert, kaldt så er det godt med varm suppe. Kanskje en av disse frister?


3 kommentarer:

Ninni sa...

Der var det litt av hvert å velge i. Jeg er en del alene i huset for tiden og kjøpte meg posesuppe i går jeg :) Føler meg nesten litt rampete :D

Herdighetssoner kan være litt misvisende. Har du et lunt sted i haven din, kan det godt hende at H4-vekster går der. Man kan også lage seg et godt mikroklima ved å plante beskyttende vekster i nærheten som tar av for kalde vinder. Med litt vinterdekke øker sjansene for at planter under herdighetssonen overlever. Nå er penselfuru ikke av de rimelgste, men det går an å teste med rimeligere planter.

Margrethe sa...

Mmm mye fristende. Og nå er det jo snart mulig å ta med seg suppekoppen ut i hagen. Og nyte den der mens man kjenner litt etter om solen varmer (når den er framme)

Mari sa...

Ninni: Det er kjekt og ty til posesupper innimellom. Er spesielt glad i den meksikanske tomatsuppa :)

Det er litt utordring med å få plantet så det blir le. Garden ligger midt i en bakke med lodrette, nåja, bratte jorder rundt. Akkurat der husa ligger er det forholdsvis flatt, litt trappeaktig. Kula er at hvis en planter for høye busker og hekker rundt husa så går en glipp av mye av blomstringen på enga. Det er litt av et syn når det blomstrer for fullt.
Men en kan ikke få i pose og sekk. Får ta noen bilder av hagen der fram til vi skal flytte og lage en tråd på Hagegal. Regner med at det kommer endel forslag da :)

Margrethe:
Ja det hørstes veldig koslig ut! Sitte i solveggen med varmt i koppen :) Har ikke kikket så nøye gjennom suppelista selv, men det er nok noe som kan brukes i slike anledninger :)