torsdag 28. mai 2009

Dingleskatt og froskeegg


Se hva jeg fikk av Rigmor! En dingleskatt! Det er så flott med sånne ting man lager selv ^:)^!! Den har jeg hengt i syrinen så jeg kan se den når jeg går forbi :) Tusen takk til Rigmor!! Men det var annet i pakken også: Iris Pseudacorus, Iris Sibirica "Caesar's Brother, jordbær med rosa blomster 'Pink Panda' og Pottentilla Mc. Kays White. Schnasne greier :D

Var i dammen og planta pseudacorusen og der var det jommen massevis av froskeegg!! Så spennende!! Tok og putta noen kvister og greier uti vannet slik at de skal få noen plasser og gjemme seg for de onde og glupske andedyra. Jeg er ikke så glad i endene for tida da de bråker noe infernalskt om morran... Vell håpet er nå at det blir rumpetroll og at jeg klarer å lage nok plasser der de kan gjemme seg.
Ellers hadde jeg eksamen 2 av 3 i dag. Siste er til onsdagen og det er muntlig norsk *skummel musikk feks haisommer melodien*... Det går nok det også og etter det er jeg FRI!!! Da skal jeg hurtig-hage fram til mandagen da jeg begynner i sommerjobben på gartneriet. Blir litt ferie alikevel da vi tar oss en vestlandstur når gubben har fri. Har bare vert i Bergen og det er over 10år siden så det blir spennende :)
Rigmor sendt me a package full of treasures! Not only did I get the plants that I wanted but she sendt me a hart also! Isnt it nice?!! I just love little things like that :)

2 kommentarer:

Margrethe sa...

For en søt liten dingleskatt du har fått da :)

Ha en riktig god pinsehøytid :)

Hilsen Margrethe

Randines hageblogg sa...

Vakker "dingleskatt", et hjerte flott laget!

Små rompetroll og frosker må være kjekt å ha i hagen.

Ønsker deg lykke til med den siste eksamen, sikkert godt å bli ferdig for sommeren....