lørdag 9. mai 2009

Hvem har spist lauk?

Sitter her på datan og surrer. Har akkurat spist en bolle med frokostblanding (crusli solfrokost, havregryn og mandler, godt! bør prøves!) så kommer det lauklukt sivende. Fra hvor? Jeg har ikke spist lauk. Hendene mine lukter ikke lauk. Bikkjene har vell ikke spist lauk? Ganske snedig... Mannen er fortsatt ute og fisker og nå låser jeg varandadøra...

4 kommentarer:

hajal. sa...

Merkelig det der.
For litt sidan var eg i hagen og pusla på og plutselig kom det slik kraftig hestelukt at eg måtte sjå meg rundt om det var hest på vegen forbi oss - det var det ikkje!
Det samme gjentok seg nokre dagar seinare og.
Vi bur slik til at hadde det vore hestar i rimeleg nærleik hadde eg ikkje unngått å sjå og høyre den så eg tok det som ei helsing frå den gamle merra som var på garden då eg voks opp som eg var sterkt knytt til.
Som 7-åring var eg med bestefaren min og kjøpte den i nabobygda og som 25 åring var det eg som leidde den inn på slaktebilen den dagen den reiste frå garden - det var ein tung dag!

Nina i Paradiset sa...

He he...
Har også kjent lukt av løk, men til slutt funnet en halv, gjenglemt løk på benken, eller på gulvet, eller stinkende fra søppelbøtta. Utrolig godt smak i mat, men lukter fææææælt!!

Ikke hagevær i dag. :?
Håper på en produktiv dag inne da....

Ønsker deg en flott søndag, uten løklukt!

Randines hageblogg sa...

Masse spennende du har sådd, såing kan foregå til alle tider det er bare meg som har en "dille" for å så på stigende måne.

Lukten av løk kan sitte igjen i skjærefjøler eller fra søppelbøtta eller en gammel lukt en kan huske fra et annet sted. Uansett ikke noen behagelig lukt, men jeg spiste løk i går den burde ikke lukte helt til deg...

Ha en fin uke!

Mari sa...

Ja det kan alltids komme lukt fra søppel og skjærefjøl, men det er litt rart når jeg sitter langt fra kjøkkenet. Men overlevde gjorde jeg da ;)

Kan skjønne at det ikke var noe trivelig Hajal! Det er ikke noe moro å sende dyr en er oppvokst og glad i. Sending av dyr i det heile er ikke noe koslig synes nå jeg...