mandag 11. mai 2009

Frø og pesto ost

Har pusla med innlevering i norsk i stor sett heile dag (utenom noen turer innom Hagegal for å heve stemningen). Utpå ettermiddagen tok jeg meg en tur til butikken for å sende plantepakker og å handle litt proviant. Siden vi bare har Post i butikk måtte jeg ut til Spar og det var i og for seg ganske greit for jeg fant noen poser med frø :D Spar butikken ligger i samme bygg som Mix, en liten sportsbutikk, en interiørbutikk og vårt eminente mini pol. Heile herligheten har navnet "Drangedals tunet"... Veldig lite kreativt med tanke på at det er fleire "tun" oppover i fylket av eldre dato... Hurra til senterledelsen!


Nok spydigheter fra meg. Jo, jeg fikk meg frø. Blomkarse 'Whirlybird cherry rose' og ettårig ridderspore 'The Pinks'. Consolida regalis står det på pakka og den skal bli 120cm og må sås snart og straks for de skal visst spire seint. Hmm da veit jeg det.


I tillegg til frø kjøpte jeg et lite stykke måne, nermere bestemt hollandsk pestoost. Snedige greier. Har aldri sett sånn før, ei dama i kassa. Så det kan bli spennans. Vet ikke om jeg har smat pesto engang... Men se for en utrolig farge!!


Nåh, tilbake til norsken...

----------------------------------------------------------------------------------


Kveldsmat:

Baggiser stekt i ovnen til de ble crispy, gnidd med kvitlauksfedd, litt smør, pesto ost, inn i ovnen igjen.

Da osten var smeltet på med ruccolasalat, tomat, havsalt og nykvernet pepper. Jummi :)

2 kommentarer:

Juni sa...

Pesto er godt det, men jeg har aldri smakt det som ost. Det skal jeg prøve en gang hvis det er å få tak i her.
Jeg liker pesto på spagettien istedet for tomatsaus. Tomatsaus er godt det, men noen ganger kan en liten forandring vær greit.

Lykke til med riddersporene dine.

solfrid sa...

Høres jo veldig godt ut da. Den blomkarsen har jeg også kjøpt. Ikke fått sådd den ennu da. Men, det er ikke for sent, de spirer jo fort. Pakke sendt i dag :D